Plameny lásky

Plameny lásky

Anotace: věnováno mé tajné lásce...

Jsi jako kapka rosy na mé dlani,

jsi jako vánek, co fouknul mi na ni

Jsi jako slunce na mojí tváři,

jako ten vánek, co horkost mi sráží

 

V Tvých očích jiskřící naděje září,

jako svítání nového dne

S Tebou je život plný radosti a pohody,

jako polibek léčící všechny pohromy

 

Tvé polibky na mých rtech splynou,

naše jazyky se vzájemně propletou

V tom okamžiku se v sobě ztratíme,

jako dvě duše spojené v jednom těle

 

Tvé dotyky po mém těle kloužou,

níž a níž, až tam, ty víš, kam sjedou

Na každém centimetru nenechají nit suchou,

všechny smysly se v nás probouzejí

 

Naše těla jsou jak rozpálená kamna,

plameny lásky nás obklopují jako lana

V tomto ohnivém objetí splyne naše duše,

ve spojení hlubokém jako v náruči nebeského klidu

Autor Misha, 02.05.2024
Přečteno 72x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Tomcat, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyzdvihnul bych především druhý verš básně. Velmi povedený:-)
Jinak taková tvoje milá klasika.

02.05.2024 20:47:33 | Žluťák

děkuji moc, Žluťásku, moc si toho vážím a myslím si, že to ani jinak neumím napsat:-)

03.05.2024 18:20:40 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí