Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: ......

Ráj vzpomínek,
ten krásný nápad,
jako malý pramínek,
co mění se ve vodopád.

Tečou a proudí,
jako krev v mém srdci,
hřejí a svádí,
jako touha v noci.

Jsou tady a pak tam,
pořád je nosívám,
nikdy se jich nezeptám,
Na koho myslívám.

Prochází a odchází,
jako láska a smutek,
nečekaná a pak se vytrácí,
jako něčí skutek.

Osud jim nezměníš,
už jsou tak dané,
tvá hlava je skrýš,
jsou tajné.
Autor Héďa2, 05.04.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí