Poslouchej

Poslouchej

Anotace: jedna z archivu

Tak jak pruhy na silnici

tak jak zvony na zvonici

tak jak tantra za úsvitu

tak jak mantra v duši

Slyším Tě v sobě znít

Pochopil jsi mnohé

to je má výhra

to jsou mé barvy

chci je vstřebat

být v nich rozprostřena

být Tvůj střed

jako pruhy na ubruse

jako světla v rozkoši

rozžehni mou Tvář

jsem Ti oddána

skrze svoje ruce

ty staví chrám

pojď tam se mnou

ať jsme si blíž

Ať okno otevře se

ať zvuk klavíru stoupá výš

jsme tam spolu

tam mé srdce uslyšíš.
Autor Martin Kredba, 06.05.2024
Přečteno 73x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, Marťas9, cappuccinogirl, Kan, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každé místo, kde zaslechneš hlas srdce, je dobré:-)*

06.05.2024 19:59:47 | cappuccinogirl

Ten občasný "jakoby" rým tam nehrál roli...ale krásné navázání :-)** Děkuji za to, Jiťu...:- )

06.05.2024 15:47:45 | Martin Kredba

Rádo se stalo a přeji pěkné odpoledne.

06.05.2024 16:06:05 | mkinka

Krása píše světu klarinet a do slov dává cit i med. ala li a je a je.

06.05.2024 15:42:46 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí