Tango lásky

Tango lásky

Anotace: ...

Půjdu i tam, kde leží sníh,

abych zase slyšela Tvůj smích

Srdce mé v Tobě najde klid,

v lásce Tvé mé pouto sílí

 

Tvá láska mě zahřívá víc než slunce,

v Tvém objetí se cítím jako v pohádce

Každý okamžik s Tebou je pro mě dar,

v Tobě nacházím štěstí jenom tak

 

Jsi můj vysněný princ z pohádky,

spolu procházíme životní pouť bez hádky

Tvoje láska je pro mě jako kouzelný klíč,

otevírá dveře do šťastného ráje

 

Tvoje láska je pro mě jako nekonečné tango,

kde moje srdce své místo našlo

V nenaplněné touze s Tebou tančím,

kde náš duet slov jako něžná melodie zazní

 

Na Tvých rtech se každá má obava tají,

každý Tvůj dotek mě rozpálí

Z Tvého pohledu láska jako řeka proudí,

nikdo a nic ji totiž nezastaví

Autor Misha, 08.05.2024
Přečteno 59x
Tipy 5
Poslední tipující: Anezka.M, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí