Láska ve vesmíru

Láska ve vesmíru

Anotace: ...

Když zavřu oči, vidím pláž,

místo, kde stál domek náš

V zátoce na nás čekal klid,

vlny šeptaly svůj příběh

 

Hvězdy na nebi nám svítily,

společnou budoucnost jsme si přáli

Kde láska a naděje vládnou,

tam se naše duše spojí

 

Když se hvězdy na obloze blyští,

v noci nám naše srdce zpívají

V souznění srdcí chceme žít,

vzájemná láska nás nechává snít

 

Naše srdce září světlem lásky,

v našich duších žár vášně plápolá

V Tvých očích vidím jasný oheň,

v srdci mém píseň lásky zpívá

 

Na obloze nám hvězdy svítí,

do věčnosti nás láska provází

Spojení našich srdcí nepomíjí,

v lásce a vášni se vesmír tříští

Autor Misha, 11.05.2024
Přečteno 77x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Žluťák, Psavec, Frr, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moje dcerky milujou ledovou tříšť...já si tedy mnohem raději dám tříšť od tebe - vesmírnou s vůní lásky:-)*

11.05.2024 16:55:35 | cappuccinogirl

moc jsi mě svými slovy potěšila, kéž by ta vesmírná tříšť s vůní lásky existovala:-)

12.05.2024 19:12:00 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí