Stesk

Stesk

Anotace: věnováno mé nejbližší

Ahoj lásko,
již je to tak dávno,
avšak verše ti píši zas.

Chybíš mi,
v srdci mém,
chybí mi tvůj úsměv,
zkrátka celá ty.

Vím jak dřív nemůže to zas být,
avšak kamarádi můžem být,
.. doufám.

Miluji tě lásko (má) stále,
byť si verše mé již asi nečteš,
chybí mi názor tvůj.

Promiň hříchy mé,
stále tě miluji,
i když již ty né.

Promin
Autor Niobi, 05.04.2007
Přečteno 537x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí