Múza

Múza

Cítím, vždy když vychází slunce,
krásu, jež přirovnat lze k tůňce.
Osamělé, plné života, plné hvězd,
když jejich zář osvítí temné moře.
...zde na této hoře,

vedla jedna z tvých cest.

Půjdu, ať už jsi kdekoliv,
dokonce i do tmy… udělám cokoliv.
Po stopách tvé krásy,
vše pro ty oči a dlouhé řasy.
Roztrhám nebesa, s obry budu bojovat.
nepřestanu...

Ach... má múzo, jen tebe milovat.

Autor Teorn, 16.05.2024
Přečteno 62x
Tipy 11
Poslední tipující: Žluťák, Tomcat, mkinka, Pacik, Sonador, Psavec, zase já
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kouzelné...*

16.05.2024 23:05:53 | Sonador

Děkuji :)

17.05.2024 07:39:30 | Teorn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí