Píšu Ti...

Píšu Ti...

Anotace: o tom, že...

V zapadlém chrámu srdce svého, píšu Ti…
… o tom…
že pohled dvou očí mě zaklel svou mocí
že jak labuť ploužím se ztracená nocí
že v hlavě mi stále stín tvůj se míhá
a srdce se chvěje když v tvář se Ti dívá

V tíživém tichu dvojího dechu
v světelné záři po tvojí tváři
v zakletém zámku pod chladem vánku
ve snu i v bdění, v touze i v snění
Volám Tě…

Z mrazivé touhy jak červánek pouhý
z jezer a moří, z ledů, co hoří
z koňského tepu, z orlího letu
z plamenů duše, z života číše
Umírám…

V zapadlém chrámu srdce svého, píšu Ti…
o písni, co hráváš mi a dech můj úží
o lásce v básni, jež srdce mi souží
o hlubokých tůňkách, v nichž skonat bych chtěla
o nadlidském poutu, jež spojí dvě těla…
Autor Isobel, 05.04.2007
Přečteno 460x
Tipy 1
Poslední tipující: IvoMaria
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

kouzelny.. a to do slova.. fakt se mi libi:)

08.04.2007 23:16:00 | Terry

se mi mo líbí, mluvíš mi z duše

05.04.2007 22:23:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí