Šance na lásku

Šance na lásku

Anotace: ...

Proč musí zas láska prohrát,

a dál teď půjdem každý sám

Svůj osud si každý z nás bude psát,

možná, že někde potkám Tvůj stín

 

Život už dával stokrát šanci nám,

každý z nás někdo někdy zradí

Na řece do neznáma plujeme,

v srdci spolu naději schováme

 

Naše láska si ještě jednu šanci zaslouží,

někde hluboko v nás stále jako dým doutná

Společně vstoupíme do nového dne,

náš příběh ještě není psán do konce

 

Hluboko v srdci je naše láska jako strom zakořeněná,

náš příběh se ve hvězdách promítá

Láska v nás jako jasný oheň hoří,

v nás květy lásky rozkvétají

 

Naše duše se v jedno spojily,

naše osudy nás krutě rozdělily

Přesto ve větru šepot tvého jména zní,

náš cit dokáže překonat i nejtěžší zkoušky

Autor Misha, 17.05.2024
Přečteno 75x
Tipy 5
Poslední tipující: Kan, Tomcat, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí