Co spojí dva lidi dohromady???

Co spojí dva lidi dohromady???

Anotace: ---

Už o dávných časů lidi spojuje,
s lží a nenávistí tvrdě bojuje.
Někdy prohrává,někdy vede,
spojit dva lidi k sobě,svede.
Láska...,tak se jmenuje,
někdy je blízko,někdy se vzdaluje.
Láska má mnoho tváří,
na začátku tak krásně září.
Konec však pěkný není...
...jak těžké je pak probuzení.
Probuzení z krásných snů,
procitnutí do všedních dnů.
I tak ale stojí za to,
je cennější než všechno zlato.
Na světě by se bez ní špatně žilo,
kdyby se to aspoň nezkusilo.
Autor Hejňa, 05.04.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím.. bez lásky by život za nic nestál.. básnička je moc hezká :-))

10.05.2007 19:27:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí