Plameny srdce

Plameny srdce

Plameny srdce

Tvé oči vládnou světu
Tak nádherné jsou
Kvetou plným proudem
Jako růže co září
Avšak spadnou popelem

Vzpomínám si na první den
Zář jež oslnila mé srdce
Avšak já se cítil sám
Byla jsi daleko
Ztratil jsem tě

Když nalezl jsem tě
Tvé srdce planulo láskou
Avšak plameny šly jiným směrem
Směrem kde nebyl jsem já

A ja skočil do ohně
Protože ty jsi byla jediná
Jediná má zář
A ja musel vzplanout
Abych ti ukázal
Jak mé srdce milovalo
A velmi těžce odpustilo

Autor Sarem, 17.05.2024
Přečteno 192x
Tipy 2
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

emoce tenhle text nese obrovský...

18.05.2024 11:05:31 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí