Touha v nás

Touha v nás

Anotace:

Pozoruji jak jsi krásná,
Jedna věc je mi jasná.
Nemohu jít jen tak spát,
Neb se svým srdcem musím hrát.
Hru na lásku a věrnost,
Vzpomínek krásných nesmrtelnost.
Myšlenkou na samotu soužím,
Být stále s tebou tolik toužím.
A teď je ráno a nového dne svit,
Těžké je mému snu odejít.
Autor Teorn, 18.05.2024
Přečteno 74x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Sonador, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí