Naše poslední léto

Naše poslední léto

Anotace: Je to takový první pokus Pochybuju, že se bude někomu líbit, ale zkusím to. Inspěraci jsem vzal z jedné aglické písničky.

Naše poslední léto

Můžu zavolat zpět naše poslední léto,
opět vidět to všechno.
Procházky v dešti, když je bláto,
vzpomínky se neztrácí
na naše poslední léto.

Chodili jsme kolem řeky,
sedávali v trávě,
poblíž té věže – Eiffelovky
jsme se seznámili právě.

Oh ano,
byly to bláznivé roky
tenkrát nebyl důvod k lítosti
celou tu dobu kvetly kytky
pak přišel čas krutosti

Svoji šanci jsme si náhle vzali,
když jsme Paříží tancovali.

Bylo to naše poslední léto
a já ho nechtěl prožít sám,
ztratil jsem tě
v té tlačenici před Notre Dame.
Naše poslední léto
naposled jsme se drželi za ruce
v chvíli této

Chci vrátit zpět:
naše poslední léto,
pařížský restaurant,
ranní croissant,
naše poslední léto,
život pro jediný den,
všechny starosti byly jen sen,
už je to zase fuč
teď jsem jen obyčejný muž
Autor tdraský, 06.04.2007
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se to líbí. Nepodceňuj se tak, píšeš že pochybuješ, že se to někomu bude líbit. Ale vydíš že líbí !!!

12.04.2007 15:52:00 | Satis

Vzpomínky se neztratí
Kdo ti je může vzít
Stejně jako naději
Pokaždé můžeš - SNÍT

07.04.2007 12:36:00 | hanma

Na první pokus je to dosti dobré... :D

06.04.2007 18:47:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí