Nitky

Nitky

Anotace: Nit vystupuje jako muž, Nitka jako žena - nakonec mohla být Nitka s Nitěm propojena... /jéé...to je teda inspirace najednou:D/

Nitka s Nití proplést by se chtěla,
avšak nemohly se dotknout jejich těla.
Dělily je čtyři centimetry blízké dálky.
Jejich život byl na bázi podivné války.
Válčili o lásku, která jim nebyla přána.
Válčili o délku, která jim nebyla dána.
Chtěli propojit své bílé konečky prstů,
být prostě spolu.
Jenže jedna byla pevně přišitá směrem nahoru,
druhá dolů.
A tak zavřeli oči a své dlaně stiskli ve svém snění...
Ve světě, kde se všechno špatné v dobré mění...
Autor Livie, 06.04.2007
Přečteno 372x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já bych to šel reklamovat, že je to špatně ushitý...
asi to bude nějaký vietkongský šmejd

06.04.2007 18:44:00 | honore de prozac

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí