Láska

Láska

Anotace: Složeno v březnu 2005, bylo mi 13 let.

Láska je krásná věc
a přece zrádná.
Zamiloval se chlapec
a ona šťastná,
dívka ho nechtěla,
proto si chlapec chtěl
život vzít docela

Jiné děvče však
lásku svou chovalo
pro něho tisíckrát,
srdce své dávalo.

Do té doby jí,
chlapec však přehlížel,
jen k jiné mnohdy,
oči své vzhlížel.

Jednou se přece jen
tihle dva potkali.
Přes všechny překážky,
to, co v sobě chovali,
srdce plné citů,
si navzájem prodali.
Autor ajinecka.ch, 06.04.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí