Kotě

Kotě

Anotace: :)

Přítulná jak kotě, co se učí příst,
mazlivá a krásná v tichosti cizích míst,
dotek Tvůj mě svádí, já chtěl bych ruku Tvou,
tu co krásně hladí, když se stáváš mou.

Jen letmý dotek na počátku,
vyprahlí jsem jak poušť,
Tvé rty přikládáš k spánku,
jazykem mačkáš spoušť.
Myšlenky náhle vytratí se,
jen jedna zůstává,
snad nikdy neztratí se,
ta chvilka prchavá.
Tvé vlasy krásně vanou,
pohybem nezkrotným,
když Tě vidím nahou,
chci být už navždy Tvým.
Autor Ďábel sám, 06.04.2007
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..mazlivé koťátko.. :-))

06.04.2007 21:33:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí