blázen..

blázen..

Anotace: už opravdu blázním..

Po chvíli smutku a slz,po chvíli kdy poznala jsem Tě skrz na skrz.Po chvíli co rty jsi přiložil na mé,ach jak Tvé dotyky byly tak jemné.
Jenže vím,že šanci svoji jsem ztratila,čas jen tak marnila.A ted každým dnem i nocí myslim na Tebe mermomocí.
Když sedím na kole a vyjíždím kopec v duchu si říkám proč jsi jen takový sobec.
Ale když usínám stále Tě mám v hlavě,stále vidím Tvoji tvář,jako by nad tebou svítila Ti zář.
Nechápu proč naději si dávám,vždyť už je konec já už to vzdávám.
Jediný slovo,jediná věta.. copak by potom byl už konec světa??..
takových zbytečných otázek a takového pláče..
pro tak už nesnesitelného sr..e!
Autor zajicek.vjamce, 07.04.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí