zapomenout?

zapomenout?

Anotace: ..................

Musím na tebe zapomenout,
nad tebou nechci přemýšlet.
Tebe nechat rozplynout,
moje sny o nás roztříštět.
Nechci již vidět tvou fotku
a sedět nad ní a plakat.
Nechci již dobu zármutku,
chci se jen bavit a flákat.
Nechci již smutnou tvář,
nechci zlomené srdce.
Já vím,že nemám svatozář,
ale proč nemůžem být ruku v ruce.
Proč nechceš pochopit,
že tě miluji.
Proč,mě v slzách utopit,
vždyť jen s tebou se raduji.
Pochop to,že jen o tebe stojím.
Proč ze vztahu se mnou máš strach?
Každou minutu se o tebe bojím,
vždyť já nejsem vrah….
Proč musím zapomenout,
nemůžu být veselý.
Chtěl jsem s tebou životem plout,
místo toho mám věci sbalený,,,
Autor Dindane, 07.04.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí