"the ende..."

"the ende..."

Anotace: Možná časem... se probudím.

Slzy z očí kapou na špinavou zemi.
Nezvedám je, nechávám je plout.
Slzy z očí, obraz rozostřený.
Už nechci, nesmím na tebe pohlédnout.
nemohu však zavřít svoje víčka.
Nemohu zavřít, ty jsi svíčka.
Bohužel pro mne vyhaslá.
Nemohu žít a znovu spatřit tvoje líčka.

Nyní vidím jen tmu...
...a ty jsi v ní.
Já udělám krok poslední.
Zavírám oči o poledni.
Autor infoneox, 07.04.2007
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Algernon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí