"Jen odraz a nic víc…"

"Jen odraz a nic víc…"

Anotace: ...

Odraz slunce dopadá na moji tvář.
Odraz slunce a jeho zář…
…s hladinou rybníka dnes splynou.
Musím zas hledat naději jinou,
…když oblaka po modré obloze tak lehce plynou.
Obraz slunce dopadá.

To ticho, snad můj snář.
Ukaž mi svoji tvář,
…ať do mne tu fotku mé oči uloží.
Poslední slunce zář.
To mne položí.

Jen odraz a nic víc.
Teď ve svém nitru mám.
Autor infoneox, 07.04.2007
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: Algernon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mě se to líbí, je to takovy originalní, hezký.

07.04.2007 08:37:00 | kukaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí