Kdo tě nechce ten si tě nezaslouží

Kdo tě nechce ten si tě nezaslouží

Anotace: pro všechny:)moje motto

Lásky plná, tak ráda bys ji někomu dala,
nejdnou však všude prázdno nikdo nechce a ty by sis tu lásku i život pro něj vzala..
ty které chceš už jinou mají
a ty které chtějí tebe tě takhle nezajímají
pravou lásku, tu pevnou a silnou věc
nikomu ji nedávej, přestaň se trápit a to hned
kašli na krásné oči,které ti nedají spát
uklidni tvý srdíčko a uvidíš něco se musí stát
i když všichni kolem ti nápadníky hledají
nevšímej si toho, užívej si směj se ať ti všichni kolem už konečně pokoj dají
ty budeš v pohodě a do té doby měj se, měj se krásně
do doby než ten pravý, který ti za to opravdu stojí se ukáže a bude tu
...jen pro tebe
Autor medíssek, 07.04.2007
Přečteno 496x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až mi to přijde skoro maravoučný, jak prefektně to na mne sedí...:(
Ale snad se dočkám...

01.11.2008 19:41:00 | gftgffhbnjbhvgmjvfjngf

hmmm... kdyby všichni jenom čekali =(

07.04.2007 09:12:00 | infoneox

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí