"Samota"

"Samota"

Anotace: samota bolí. Dík za komentáře.

Říkal jsi mi krásná slova,
něžná jako první sníh.
Teď je slyším zas a znova
a do nich Tvůj sladký smích.

Však ta slůvka odnes čas,
jak řeka proplul kolem nás.
A já na pustém ostrově,
teď marně pátrám po Tobě.

Kde jsi má lásko ztracená?
Můj krásný princi z pohádky.
Já zůstala tu zmatená
a marně hledím do dálky.

Proč láska nám roztála?
Jak na jaře ten sníh.
Já svým slibům dostála,
Tys nesplnil těch svých.

Marné je mé čekání,
čas nelze vrátit zpět.
Stejně jak řeka uhání
a nemůže zpátky téct.
Autor čertíček24, 07.04.2007
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Díky za komentáře

05.09.2007 19:06:00 | čertíček24

výborná básnička moc se mi líbí a také vykresluje to jak se zrovna ted citím

10.04.2007 20:55:00 | GhoticGirl

Samota bolí a řeka zpátky nepoteče, ale určitě v ní přiteče další voda a snad s ní přijde i další láska.

07.04.2007 12:29:00 | hanma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí