Duši dokařán

Duši dokařán

Anotace: Ve vlasech mít dým co ráno rozfouká vlhký kalný svítání, na to si můžu hrát, jenže už to neumím....tak žít.

Duši dokořán
v očích jitřní třpyt
sklony k něžným hrám
a vítr ve skráních

Ve vlasech hvězdný prach
dlaně touhou křičí
po lásce věčný hlad
a slzy smíchu na bodláčí

Znovu a ještě tisíckrát
tak vpadni do mých přání
ať můžeme si hrát
na svět co je i není
Autor lampicka, 07.04.2007
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Marupiara
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krasna.

15.05.2007 01:09:00 | carodejka

Nevím proč mi to připomíná vandr. Možná na cestách poslouchám podobnou poezii..

07.04.2007 12:56:00 | Gregy

Mluvíš mi z duše. (Jenom to bodláčí mi tam trochu skřípe.)

07.04.2007 12:50:00 | hanma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí