Chci Ti dat sve Chci

Chci Ti dat sve Chci

Anotace: Dávám sama sebe, něžne, obyčejně ...

Chci ti dát své chci,ikdyž to nebude hned.
Kdyby to šlo,dala bych ho teď.
Chci ti dát své chci,
Aby jsi ho měla a měla jsi v něm vše,co by jsi jen chtěla.
Chci ti dát své chci,
ráda bys ho znala?
Chci ti dát své chci je vněm láska,cos mi dala.
Jak moc chceš znát mé chci?
jediné dvě mé chci jsou silné,silnějši než moc a den v nich je kratši než noc.
Chci ti dát své chci,ikdyž podvědomky už ho znáš,tak tady ho máš.
Chci ti dátlásku,
v ní najdeš odpověď na otázku.
Chci ti dát lásku,lásku za lásku dát,chci ti dát lásku,nechci jen dávat,chci také brát.
Chci ti dát lásku,
v ní odpověď už máš,chci ti dát lásku,málo mě znáš.
Chci ti dát lásku,která není znavená,chci ti dát lásku,co není zmatená.
Chci ti dát lásku,ať mě v ní poznáš,
já ti ji dávám,lásku,co s nadějí vnímáš.
Chci ti dát lásku,čistou a něžnou
na kterou už mnozí nevěří.
Chci ti dát lásku,která i ve tmě je světlem a je bezpečím.
Dávám ti lásku snad te přesvědčí,
dávám ti lásku,tichou a obyčejnou přitom největší.
Chci ti dát lásku,kterou ještě neznáš,
chci ti dát lásku,co jenom se mnou poznáš.
Chci ti dát lásku,co je neznámou,chci ti dát lásku přecijenom trochu zmatenou.
Dávám ti lásku zmatenou z nás,
dávám ti lásku,co zmatek uklidní v nás.
Chci ti dát lásku novou a učit tě ji znát,
chci ti dát lásku,nech se se mnou vést.
Dávám ti lásku,takovou,kterou já teprve poznávám,
takovou lásku,takovou ti ji dám...
Autor M3rryMarta Valenová, 07.04.2007
Přečteno 744x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí