Sen o lásce

Sen o lásce

Anotace: Sen o příběhu života...

Byl jsi jak fatamorgána na pousti,

jak sen,co k ránu mě opouští.

Proč jsi jen iluze,

proč jsi jen klam,

byval jsi mou nadějí,

nebývals sám.

Jak noc končí,jak hvězdám ubývá zář,

me srdce se loučí a přeje si, ať uvidí tě zas.
Autor Eawerka, 07.04.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí