vracím se..

vracím se..

Anotace: opět jedna víla..

Starosti víly se rozplynou,s prvním paprskem světla proč hlavu mi pletla?? zůstaň jen chvíli,vždyt plachý jsou víly.
Já najednou nemám ten dar, jak se měl dřív.Za kliku dvěří proč málo Ti věřím??..
proč jinde si zvykáš proč jinak mi říkáš.
Nač je se vrátit a stejně Tě ztratit..
Přestanu naříkat, nesmím se dotýkat..
Řasenky prach, slzy z očí a strach.
Autor zajicek.vjamce, 07.04.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí