Vyznání

Vyznání

Anotace: Znamená pro mě opravdu mnoho, už chci jen a jen jeho. Je krásné vědět, co znamenáte pro svoji přítelkyni.

Tohle jméno mám na rtech, když ráno vstávám.
Je to jméno člověka, kterúmu svou lásku dávám.
To je člověk co získal mé srdce,
člověk, co mi v tísni podá své ruce.

Já mu dám vše, co dát mu můžu,
jako on mě, já ráda mu pomůžu.
Znamená pro mě opravdu mnoho,
už chci JEN a JEN JEHO.

V Berouně 13. března 2007 Kateřina Sládková
Autor FeaTir, 07.04.2007
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí