Dlužím ti

Dlužím ti

Anotace: Tak a je dohráno.Brečel jsi? Já ano!

Dlužím ti smutek, jímž obklopils mě celou
pach síry, kterou tvoje srdce dští
rány, které sázels vždy znovu se vší silou
do mých snů a do mých nadějí

Dlužím ti samotu čtyř prázdných zdí
probdělé noci, kdy slzí neubývá
dlužím ti hořkost, co do ticha tu zní
potoky krve a slova jen černobílá

Dlužím ti zmatek, cos ve mně způsobil
dlužím a vrátím vše jak se sluší
z posledních sil teď city stavím na odiv
služ peklu dobře svou prokletou duší!
Autor lampicka, 07.04.2007
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: Marupiara
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...jen do něj:-) ...hezkej ten konec...

06.05.2007 16:34:00 | Haňa,dívka do nepohody

Dluhy se mají splácet:-)

12.04.2007 13:55:00 | grázlík

Jen mu to vše vrať, ať Ti to nezůstane navžycky...

07.04.2007 23:04:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí