NE pro tebe!!!

NE pro tebe!!!

Anotace: ...

Ležím v posteli a vzpomínám,
proč už tu nemůžeš být se mnou.
Moje víra pomalu zhasíná,
vím, že to není tvojí vinou.

Já už nevěřím,
že jsi mě měl rád,
že jsi mě miloval,
že jsi mi modrý z nebe sliboval...

Chci už zapomenout na společný chvíle,
chci zapomenout na tebe.
Vlastně chci umřít,
ale ne pro tebe!
Autor simiii, 08.04.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí