Chtěla bych víc

Chtěla bych víc

Anotace: For Kelly...

Mám tě ráda,
vždyť ty to víš,
tak proč mě šťastnou neučiníš?

Proč za ruku mě nevezmeš,
něco pěknýho mi neřekneš?
Nezavoláš, nenapíšeš...
prostě se vůbec neozveš?

Vždyť to tak pěkně začínalo,
dobře se nám povídalo,
krásně se nám spolu sedělo,
a tak rychle to uteklo!

Proč dával jsi mi zbytečné naděje,
když věděl jsi že nic nebude?
Pro tebe to nebylo nic,
pro mě to však znamenalo mnohem víc...

Já... byla jsem pitomá!
Co jsem od toho vlastně čekala?!

Jsi skvělý kámoš, co rád poradí,
co své blízké nikdy nezradí,
ale mě to nestačí...
Já bláhová bych chtěla víc!!

Miluji tě a ty to víš!
Autor Jůlinka, 08.04.2007
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No,taky sem na tom BYL podobně :-(

08.04.2007 23:15:00 | Hejňa

Jak moc mi to něco připomíná :((( Hold sem na tom podobně :(

08.04.2007 22:55:00 | pax.deora

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí