Tak tedy běž

Tak tedy běž

Anotace: ...

Vrátila jsem se na místo kde jsme byli šťastní,
dnes však sama jen se svýma vzpomínkama
lásko život se mi bortí pod rukama.

Že opustils mě a mám tě nechat jít,
ale jak? Pro mě není snadné odejít!
Nechat tě být a poslat tě za jinou,
výčitky svědomí mě neminou...

...

Tak tedy sbohem už odcházím,
lásko měj se líp, než já se budu mít...
Autor Kariš, 08.04.2007
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne bolava...

09.04.2007 01:47:00 | Adrianne Nesser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí