Jak zapomenout?

Jak zapomenout?

Anotace: For Kelly... :,-(

Chtěla bych na tebe zapomenout,
vzpomínky do pozadí odsunout,
najít jiný objekt svého snažení,
a něco z toho mít.

Ale já nemůžu,
prostě to nejde!
Já to snad nedokážu!
Ale komu na tom sejde?!

Potkali jsme se náhodou,
objevil ses tak náhle,
takové nevinné setkání
a co z toho bylo dále?

Já se do tebe zamilovala
a myslela na tebe stále,
v tvých očích se utápěla
a víc nevnímala dále.

Když jsem byla s tebou,
bylo mi tak krásně..
Do konce jsem měla chuť psát básně! :)

Ale když jsi odešel,
nezbylo mi nic,
až na ty vzpomínky,
jinak nic víc.

Než jsi odešel,
slzy z tváře jsi mi stíral,
sladkými slovy mě utěšoval
a potom náš první polibek mi dal.

Škoda že byl poslední,
byl totiž tak krásný!

Jak mám teď zapomenout na tvé rty, na tvé dlaně?
Řekni mi jak, jak zapomenout na ně?
Autor Jůlinka, 08.04.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsme na Literu stejnou dobu, Vy mladičká, já starý...
mé výtvory - marný, Vaše na ozdobu...

09.04.2007 00:54:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí