l.a.s.k.a

l.a.s.k.a

Anotace: nevinná jako vlk v beránčim rouchu..

je nevinná jako vlk v beránčim rouchu,
nebraň se jí nebolí to ani trochu,
když trhá srdce na kusy,
s duší dělá pokusy.

prorůstá tvým tělem jako pnoucí růže,
nikdo s ní nic nezmůže.
odmyká třinácté komnaty dveří,
pustí tajemství ven ,každého kdo jí trochu uvěří.

tak se přece neboj a oddej se jí do dlaní,
ona tě za to nožem po zápěstí pohladí,
připadá ti snad láska zvrácená??
ne ,ona je přeci na světě ta nevinná.
Autor slečna Jůlie, 08.04.2007
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí