Malá brunetka

Malá brunetka

Anotace: Lehce inspirovaná písní od UDG - La Fin...

Malá brunetka dál sedí
na šedém chodníku
dnešní noc nechá jen přejít
stejně usne sama na slamníku

Neodchází, nedoufá
jen tiše poslouchá
zvuky města
které nezná

zavřít oči a jen dýchat
sama se objeví ta nasládlá vůně
nutí kýchat
ta vůně co může zadusit
vůně štěstí - proč ji nezkusit...

Vydrží jen chvíli hned se rozplyne
bez citů ta vůně prostě zahyne

Ta malá slečna se však nezvedá
čeká na prince co v jejích snech přisedá
Autor Mag Dí, 09.04.2007
Přečteno 362x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí