Po vzoru Čachtické paní...

Po vzoru Čachtické paní...

Anotace: Jenom trošku spravedlněji... Promiňte, že teď píšu samé nechutnosti, ale zřejmě to o mně něco vypovídá :)

Až mě zklameš v jeden krásný den,
zavřu tě do svěráku na zlobivýho kluka,
možná budeš kapku překvapen,
jak pekelná budou tvá muka.

Do srdce se ti pomalu zaryje pár hřebů,
teď jde o to, jestli ti to srdce nechybí,
ocením, když bude to bez řevu,
sousedi by se asi divili...

Pomalu rozmačkám tvé kosti,
nářadím od Čachtické paní,
Na tvém mase pochutnaj´si hosti,
na obličejích masky barvy vraní.

Nakonec koupel dám si ozdravnou,
nejlepší je z krve mladíka,
tak přípravu dej si pořádnou,
než začneš mi lhát a hrát andílka...
Autor prostějanek, 09.04.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, jo, samý nechutnosti, to jsi celá ty :-). Doufám, že mi pak to nádobíčko půjčíš :-)

09.04.2007 19:41:00 | lidus

..perfektně ukrutná, kolikrát bych je nejraději utloukla...a to jsem skoro pacifista ;)

09.04.2007 17:45:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí