Myšlenka o tobě

Myšlenka o tobě

Anotace: Moje další básnička, snad se zalíbí...:) Psala jsem to, co mě napadlo a mělo to "trochu" smysl. Budu moc vděčná za komentáře, abych věděla, jestli mám v sobě aspoň nějakou uměleckou vlohu.:))

Každý den vzpomínám na tebe,
přitom koukám na nebe.
Ne na nebe denní, bělostné,
nýbrž nebe noční, bezhvězdné.

Máš podivné kouzlo osobnosti,
které vyjadřuje tvé ctnosti.
Jsi pro mně brána do mé duše,
bez tebe jsem jak střelec bez své kuše.

Oči tvé jsou jak hlubiny mořské, nekonečné,
někdy však velmi panovačné.
Vlasy máš jemné jak pavučiny,
probouzí ve mně hříšné činy.

Nabízíš mi svá smyslná ústa,
mé city přebíjí přehnaná úcta.
Něžné a lehké dotyky prahnou po lásce,
duše se kolébá jak na vratké lávce.

Těžké je pro mně naše denní odloučení,
ale předtím vždy nastává sladké rozloučení.
Tvá osoba má nade mnou silnou moc,
přes den se těším na vytouženou noc.

Několik nocí si chci levanduli pod polštář dát,
abych mohla klidně a lehce spát.
Jsi v mé mysli nekonečně
a mé srdce tě miluje věčně.

Někdy mě však nebereš moc vážně,
chceš tím jen rozproudit mé vášně.
Ze začátku jsem ti nechtěla své srdce dát,
chtělo se mi pořád jen a jen smát.

Teď tě však bezmezně miluji,
věrnou lásku ti slibuji.
Ve dne si nechávám o tobě zdát
a už se tě nechci nikdy vzdát.
Autor Rhiannon, 09.04.2007
Přečteno 452x
Tipy 2
Poslední tipující: G_Msh
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No teeeda! 8) Ty jsi fakt nějaká tajemná a nic neřekneš. :D

25.05.2008 10:59:00 | G_Msh

je to nádherné! je poznat ze to pises opravdu pro nekoha a vlkadas do toho city! nic lepsiho jsem dlouho necetla

09.04.2007 19:31:00 | Bloodmoon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí