Kasino život

Kasino život

Anotace: smutek

Jsem se životem špatný hráč.
Z dálky moje prohra cinká.

V prchavém okamžiku jsem o štěstí přišel.
Ale neodradí mne krupiérův smích.

Ruleta smutku se točí dál.
Červená s černou tichý spor vedou.

Malá kulička podle nálady si poskakuje.
Sudá nebo lichá, jen ona o tom rozhodne.

Bere osud pevně do svých dlaní.
Však výsledek nikomu předčasně nepoví.

Klubko hráčů kolem stolu posedává.
Kousek náhody každý v hrsti drží.

A ten šťastný náhodu za jistotu vymění.
Za jistotu odpovědi na otázku která ho tíží:
,,Mám zkusit ještě jednu hru?"

Vsadím tedy všechno na lásku.
Prohraju-li půjdu životem sám.
Autor Modrý Adept, 10.08.2004
Přečteno 624x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí