krajina

krajina

Anotace: ...směl jsem se dotknout horizontu na chvíli...

Vplétáš si do vlasů
kousek mě právě,

dívám se krajinou
kde prsty mé rády chodí,

procházím údolím
i pohoří zdolávám hravě,

a dlaně Tvé laskavé,
mé zvědavé poutníky vodí.

Miluji zákoutí,
zahrady Tvojí,

jež pod mými dlaněmi
jak včelí vosk tají,

když něha nám v obětí,
horizonty spojí,

pak na malý okamžik
můžem být v ráji...
Autor chalcedon, 09.04.2007
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pekna, take mam rada prirodu.Z

08.05.2007 14:16:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí