Ty a Tvoje já

Ty a Tvoje já

Anotace: Když usínám, tak mi něco takového vždycky běží hlavou!

Z fotky září krásné oči,
/vžyť jsou také Tvoje/,
na polštáři spí hnědé vlásky,
/vždyť jsou také Tvoje/,
do snů mi někdo vkročí,
/vždyť jsi to právě Ty/,
rty plní zbytečné otázky,
/a právě ty Tvoje/,
...
teplo nádherného těla,
/vždyť je také Tvoje/,
v uších znící něžná slova,
/vždyť je splodila tvá ústa/,
pod peřinou skoro celá,
/stulená do klubíčka/,
Florentina *******ová,
/moje malá Lele/
Autor Muta cum liquida, 09.04.2007
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jakože někdy jsou slova zbytečná:-*

10.04.2007 16:52:00 | Muta cum liquida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí