Důvěra

Důvěra

Anotace: je strašně moc a ve vztahu nesmí chybět ale mě teď nějak chybí

Člověk se prý chybami učí,
tak proč mě za ně srdce mučí?
Mé pocity jsou teď mrazivé,
myšlenky jsou strašně horlivé.
vím, že to tak jak chci nebude,
akorát trápení zase nabude.
Připadám si jako naivní holčička,
kterou uchlácholí pěkná slovíčka.
Doufám, že vš bude jako před lety,
zaznívat by mohly i stejné věty.
Nejvíc mě ale dovedlo k toužení,
to tvoje: ,,Už od Tunisu jsme si souzeni!"
Do problému se teď řítím,
je to ovšem to co cítím!
Autor Kopretinka, 09.04.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí