Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: jsou moje prokletí!

Ne neboj,
já nepláču,
z okna už kvůli tobě neskáču.
Ty mi nepatříš,
nikdy jsi mi nepatřil
tak proč mě doháníš
k pláči, smutku, zármutku,
k unikání od skutků?
Nechybíš mi,vážně ne!
Tak zmiz
já už tě nechci vidět víc.
Já tě nechci znát,
nechci se každej večer rvát
s myšlenkou
vzpomínkou bolestnou
na tebe,
na vášeň neřestnou,
já už nechci být
vzpomínkovou nevěstou!
Autor simiii, 10.04.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkujuu... mě dostávaj většinou všechny tvoje verše...;):D

13.04.2007 14:34:00 | simiii

posledni vers me dostal:)..pekne

13.04.2007 09:36:00 | Adrianne Nesser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí