?!?!?!

?!?!?!

Anotace: ani nevim jak to pojmenovat...:D

Proč tu sedíme,
tak jako tolikrát,
beze slova
zas a znova,
bez myšlenek
tak kde je ten polibek
co´s mi tak rád dával?
No já čekám,
tak dej mi pusu!
Však uplynula už
spousta času,
já už nehledám jen krásu
na svou tvář
hezkou, milou,
mě nelapíš
na svý sladký slovíčka
lákej si jinýho človíčka
já jsem růžový sklíčka
už zahodila, zašlapala,
jako tvoji lásku ke mě,
uhasila
a ani jsem jí nedosnila...
Autor simiii, 10.04.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí