Cara el sueno

Cara el sueno

Anotace: Velmi inspirováno písní Ivana Guttieréze Cara el sueno - Tvář ve snu...je to takové psaní k písni

Ve snu zahlédl jsem
Tvou tvář
byla zahalena světlem,
jako svíce
jako svíce, která
ač jasný je její svit
přece není
Není
Dokud je světlo
ona není
tak jako tvoje tvář,
jen skrze tmu
ji vidim
skrze tmu snů a mámení
tvou čistou tvář
čistou
jako zrcadlo
proto je tak težké tě spatřit
proto vím
teď už vím

Že tvoji tvář
spatřit smím
jen ve snu,
I kdybych chtěl
I kdybych stokrat toužil
Ty už tu nejsi
Tvá tvář už tu není
je tu jen den
a noční snění,
i kdybych chtěl ti modré z nebe dát
můžu už jen
zahlédnout
tvou tvář
ve snu.

A přesto, přesto
Tu tvář stále
Miluju
Autor Franti, 10.04.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí