Labyrint srdce

Labyrint srdce

Anotace: Psáno pro jednu moc hodnou slečnu ..ze života studentů....

Barevné sny a tajná přání,
namačkaná jsou v srdci bez požehnání.

Průhledné poučky a texty,
lepší snad říct – děkuji, nechci.

Ještě hledám zbytek z velké lásky,
promarněná minuta či hra bez nadsázky?

Přesypu písek z hodin lásky
do tvých dlaní,
se strachem,
že už nevěříš na sny
a nevyřčená přání,
ale s vírou
že najdeš cestu od strachu
a od zklamání.

Stačí tak málo –
pošeptat blízkým svoje přání,
trápení
a bolest nechat k pousmání.

Bludiště plné zrcadel
a v každém jiný svět,
strach a smích,
chce se mi křičet,
ale radši ti dám voňavý květ.
Autor Diablek, 10.04.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké provedení..

10.04.2007 20:06:00 | Najlin

Písek z hodin lásky,
snad lepší by bylo pohřbít na dně jezera,
to když bolestné vrásky,
tvoří se za osamělého večera...

10.04.2007 19:58:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí