Ztrácím

Ztrácím

Anotace: Prostě ztrácet není pěkné

Ztrácím se v hlubinách
tam kde se tvoří sny,
které jsou uložené v puklinách
a nezapadají do nich normální dny.
Je to úplně jiný svět
jiné vnímání,jiné myšlení,
tam jde všechno vrátit zpět
všecno je nereálné snění.
Když spím ztrácím sebe,
protože vnímám, co nemám,
když žiji ztrácím tebe,
protože se ti vyhýbám.
Každý bere sny jako spánek
já jen vidím to, co nikdy nebudu mít.
Tam v tom světě necítím vánek,
ani zimu, ale jen každý cit.
Raději bych ve spaní žila,
abych se do reality nevracela
radši bych tě ve snech měla
než abych tě ve skutečnosti ztrácela.
Autor Juřinka, 10.04.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí