Byla jsem v ráji

Byla jsem v ráji

Anotace: díky lásečko :-*

V ten den
splnil se mi sen,
když zamnou stál,
když zezadu mne objímal.

Srdce jeho jsem cítila,
když jsem se s ním líbala.
Teď už vím docela jistě,
že patří jemu, srdce mé, čisté.

Díky za každou chvíli s ním,
z náruče ho nepustím.
Za ten ráj vděčím jen jemu,
má nevyčíslitelnou cenu.

Díky němu žiju, jím i spím,
o něm každou noc sním.
Díky za vše, broučku můj,
svými polibky mne zas očaruj.
Autor verushka, 10.04.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...a taky, že potěšila ;-)

10.04.2007 20:33:00 | ourbloodiscursed

Partnera to určitě moc potěší, básnička je to milá, ale pro prvňáčky..

10.04.2007 20:07:00 | Nerien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí