Mačetu máš Ty

Mačetu máš Ty

Anotace: ...

Ztracená
za hrází
keřů růží
možná spíš
konopí
to je mi tak nějak bližší..
ale to zase nekvete
tak červeně
a nemá trny
...to je jedno za čím
ale prostě tam tak sedím
koukám na tebe
... no jasně, že jen
když se nedíváš...
máš v ruce
mačetu...
můžeš se prosekat
kdybys chtěl
... opatrně
ať mi přitom neusekneš hlavu
... zbytečně moc krve
pro trochu neopatrnosti...
... tak už zvedni ruku
stačí pár seknutí
a nebo tu mačetu zahoď
třeba jí najde někdo jiný...
... je to jen na Tobě
Autor Melfëa, 10.04.2007
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Radsi ruze, nez konopi..

11.04.2007 14:47:00 | Trapné děťátko

...letos se konopí nedaří :) ...jo růže ty jdou ...
...no tak hele ...pozdně noční pohled mi říká ...je to dobrý ...

11.04.2007 00:42:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí