sNí

sNí

Anotace: o té pravé

Když jsem s ní,
zastavuju svět.
Neblázni
a nech se vést.
Podej mi dlaň
a věř mi.
Znova vstaň
a věř mi.
Chci být zas ten pravý,
vystoupit konečně ze snu.
Ohněm co kov roztaví,
nebo ke dnu klesnu.
Chci tě zase lechtat,
smát se s tebou jako dřív,
tak řekni, byl by to hřích???
Autor Martynez, 10.04.2007
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak budu druhá - máš moc sympatický nick :o)

28.01.2010 18:00:00 | hanele m.

jak to že na této jsi neměl žádné hodnocení? No tak jsem první snad ne poslední

13.04.2007 14:13:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí