Pokušení...

Pokušení...

Anotace: Stejně si nedám pokoj...

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Jsem šťastná, tak co psát,
proč volat lásku minulou,
nač znovu srdce v sázku dát,
když stojím pevně na nohou.

Snad pro ten pocit mrazivý,
který na chvíli prožít smíš,
stejně ten okamžik zreziví
a ty to dobře víš.

Možná chceš cítit něco víc
a znovu létat v oblacích,
ale vše má svůj rub i líc,
drž se pravdy - to se vyplácí.

Zavři svůj obchod nálezů,
zavři svůj obchod ztrát,
chybí ti mnoho důkazů,
že chtěl někdo srdce ti krást!
Autor Keilanne, 02.04.2005
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí