Stalo se (a nelze to vrátit)

Stalo se (a nelze to vrátit)

Anotace: A co dál...?

Universální bolest
projela mou duší
Ta bolest,
o které
nikdo netuší

Měla jsem jen tebe
a teď nemám nic
Byl jsi kus mně
Co chtěla jsem víc?

Můj malý dáreček
ukrytý v bříšku,
vždyť nezvládla bych
ani dodělat výšku

Vše už se stalo
a on se mi smál
Zbylo mi málo
- jen já a můj žal
Autor Elena Suchomel, 11.04.2007
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prosím, to není moje životní zkušenost...

12.04.2007 15:26:00 | Elena Suchomel

:-(

11.04.2007 07:30:00 | G.P.

Já nevím, co bych řekla, nic se nehodí.

11.04.2007 07:26:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí